• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Wie ben ik

  Ik ben Marielle Akkermans. Ik leef mijn leven vanuit een diepe overtuiging dat we geleid worden. Deze leidraad geeft mij houvast en vertrouwen. Ik ervaar het als ‘leven vanuit wie ik wezenlijk ben’. Dat maakt dat ik altijd kan terugvallen op dat wat wezenlijk is.

  Het bewustzijn en mijn zelfontwikkeling heeft in mijn leven altijd op de voorgrond gestaan. De keuzes die ik gemaakt heb daarin is vaak terug te vinden ‘wie ben ik oorspronkelijk’ en daar ben ik stapsgewijs meer naar aan het leven. Eén van deze keuzes heeft geresulteerd in het opzetten van mijn eigen praktijk.

  Healingwerk

  In mijn praktijk ondersteun ik op het gebied van bewustzijn en zelfontwikkeling. Ik werk als bewustzijnscoach, ik verzorg cursussen intuïtieve ontwikkeling (I, II en III) en ik werk met energie. Het energiewerk bestaat uit het geven van healingen en readingen (ook voor kinderen).

  Mijn overige werkzaamheden

  Naast mijn praktijk heb ik ook een dierenoppasservice opgezet. Ik verzorg dieren aan huis. Vind je het leuk om daar meer over te lezen kan je kijken op www.dierenoppasrotterdam.nl. Naast mijn praktijk en de dieren werk ik in het speciaal onderwijs. Ik begeleid kinderen bij het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden.

  Opleiding

  Door mijn leven heen heb ik diverse opleidingen afgerond en cursussen gevolgd. Bij interesse zijn deze te vinden op mijn linkedin profiel

  Tot slot

  Veel mensen die ik zie in mijn praktijk laten weten ‘het voelt goed’. Laat dat ook jouw leidraad zijn voor je keuze om een afspraak te maken. Je bent welkom.

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl