• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Welkomstpagina online cursus

  Welkom bij de online cursus ‘Leven vanuit je hart’. Wát leuk dat je je aangemeld hebt. Ik wens je veel plezier bij de bijeenkomsten.

  Mocht je tijdens – of na – de cursus behoefte hebben aan een steuntje in de rug, kan je altijd contact opnemen voor een healing of reading (deze geef ik ook op afstand). Mocht je een vraag hebben tijdens de cursus of wil je wat afstemmen, kan je mij mailen op info@healingpraktijkmarielle.nl

  Hieronder staan de bijeenkomsten en de bijbehorende meditaties. De bijeenkomsten zijn 3 maanden lang te gebruiken. De meditaties blijven onbeperkt te beluisteren. Belangrijk: via de email kan je een inlogcode opvragen, waarmee de meditaties (ook na 3 maanden) te beluisteren blijven.

  Op uitleg-onlinecursus vind je meer informatie over het inloggen en beluisteren van de online cursus.

  LET OP! Het kan zijn dat de online cursus niet werkt via Internet Explorer. Gebruik dan één van de andere browsers zoals Google chrome of Firefox. Log ook elke keer uit zodat het inloggen de keer erna goed verloopt.

  Ik wens je fijne bijeenkomsten toe en wens je toe dat deze je dichter brengen bij het leven van jouw hartenwensen.

  Mariëlle / Healingpraktijkmarielle

  PS Vind je het leuk om op de hoogte te blijven kan je de facebookpagina van Healingpraktijkmarielle liken: www.facebook.com/healingpraktijkmarielle

  Overzicht online bijeenkomsten

  Bijeenkomst 1 Verdieping

  In deze bijeenkomst gaan we verbinding leggen via wie we wezenlijk zijn (vanuit het hier en nu). Dit maakt dat we onderscheid maken tussen wat wezenlijk van belang is en wat we op zijn beloop kunnen laten. Met als gevolg de balans opmaken, gemoedsrust, het stimuleert inzichten en verrijkt.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 2 Verlangens

  In deze bijeenkomst  staan jouw verlangens centraal. Hoe maken we op een dieper niveau contact met onze verlangens? Wat is er voor nodig om deze tot uiting te laten komen? En wat weerhoudt ons hiervan?

  Lees verder...

  Bijeenkomst 3 Creëren

  Het verlangen dat in de vorige bijeenkomst is neergezet, wordt via deze bijeenkomst aangestuurd, om daadwerkelijk tot uiting te komen.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 4 Bewustzijn

  In deze bijeenkomst richten we ons op het collectief bewustzijn. Vanuit een breed perspectief wordt het toegespitst zodat de individuele vorm, die op jou van toepassing is, zich laat zien. Contact makend en in overeenstemming brengend met wie jij bent. Vervolgens geïntegreerd in jouw huidige levensfase.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 5 Tot uiting brengen

  Deze bijeenkomst is gericht op het ‘tot uiting brengen’ van wat zich tot nu toe heeft aangediend. Het manifesteren hiervan zodat het teruggezien wordt in het dagelijks leven.

  Lees verder...

  Overzicht meditaties

  (bijeenkomst 1) grondingsoefening

  Lees verder...

  (bijeenkomst 2) ons hartsverlangen

  Lees verder...

  (bijeenkomst 3) contact met de aarde, de kosmos en ons hart

  Lees verder...

  (bijeenkomst 4) verbinding met de levenskracht energie

  Lees verder...

  (bijeenkomst 5) Manifesteren

  Lees verder...

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl