• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Reading

  *Reading: voor volwassenen, kinderen en dieren*

  Volwassenen:
  Vanuit jouw levensperspectief wordt je via een reading een handreiking gedaan. Je kijkt als het ware buiten jezelf mee naar jouw levenservaringen, jouw kwaliteiten en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

  Vanuit een groter perspectief gezien:

  Tijdens een reading wordt er contact gelegd met wie jij in wezen ben. Dat maakt dat jij je tegelijkertijd verbonden voelt met jouw oorsprong. Bevestigd is het uitgangspunt van waaruit de reading zich voltrekt.

  Daarna volgt er een levensthema dat gelijk is aan dit moment. Het thema wordt uitgebouwd waarna een levenscyclus zich voltrekt. Het startpunt is het heden, een stukje verleden dat eraan gekoppeld is wordt beschreven waarna we weer terugkomen in het heden. De belasting, uitdaging en kwaliteiten komen aan bod.

  De reading laat ook een stukje 'op weg' zien. Dat vrij is in te vullen en vanuit de reading mogelijk een nieuw, bevrijdend, zicht geeft op jouw levenspad.

  Kortom: een reading is bevestigd worden in jouw zijn en handvaten gevend aan dat wat er op dit moment, vanuit een wezenlijk standpunt, van belang is. Een reading kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

  Kinderreading:
  Via de energie van één van de ouders legt Mariëlle contact met het kind. Het fijne hiervan is dat je kind er zelf niet bij hoeft te zijn. Jouw vraag is het uitgangspunt van de reading. Waarna een liefdevolle wisselwerking volgt tussen jou en je kind waarin het antwoord besloten ligt.

  Dierenreading:
  Aan de hand van een foto legt Mariëlle contact met jouw huisdier. Jouw huisdier hoeft hierdoor niet aanwezig te zijn bij de reading. De vraag waar je graag een antwoord op wilt kan je stellen en via intuïtief communiceren volgt er antwoord. De readingen zijn vooral gericht op vragen over gedrag en het welbevinden van jouw dier. De reading met jouw huisdier geeft inzicht in jullie wisselwerking en komt altijd jullie band ten goede.

  Mariëlle heeft ook een dierenoppasservice en een kleinschalige hondenuitlaatservice. Wanneer je het leuk vindt om er meer over te lezen, kan je kijken op www.dierenoppasrotterdam.nl