• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Reading

  Vanuit jouw levensperspectief wordt je via een reading een handreiking gedaan. Je kijkt als het ware buiten jezelf mee naar jouw levenservaringen, jouw kwaliteiten en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

  Vanuit een groter perspectief gezien:

  Tijdens een reading wordt er contact gelegd met wie jij in wezen ben. Dat maakt dat jij je tegelijkertijd verbonden voelt met jouw oorsprong. Bevestigd is het uitgangspunt van waaruit de reading zich voltrekt.

  Daarna volgt er een levensthema dat gelijk is aan dit moment. Het thema wordt uitgebouwd waarna een levenscyclus zich voltrekt. Het startpunt is het heden, een stukje verleden dat eraan gekoppeld is wordt beschreven waarna we weer terugkomen in het heden. De belasting, uitdaging en kwaliteiten komen aan bod.

  De reading laat ook een stukje 'op weg' zien. Dat vrij is in te vullen en vanuit de reading mogelijk een nieuw, bevrijdend, zicht geeft op jouw levenspad.

  Kortom: een reading is bevestigd worden in jouw zijn en handvaten gevend aan dat wat er op dit moment, vanuit een wezenlijk standpunt, van belang is. Een reading kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.