• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Reading

  Vanuit jouw levensperspectief wordt je via een reading een handreiking gedaan. Je kijkt als het ware buiten jezelf mee naar jouw levenservaringen, jouw kwaliteiten en de uitdagingen die het leven met zich meebrengt.

  Vanuit een groter perspectief gezien:

  Tijdens een reading wordt er contact gelegd met wie jij in wezen ben. Dat maakt dat jij je tegelijkertijd verbonden voelt met jouw oorsprong. Bevestigd is het uitgangspunt van waaruit de reading zich voltrekt.

  Daarna volgt er een levensthema dat gelijk is aan dit moment. Het thema wordt uitgebouwd waarna een levenscyclus zich voltrekt. Het startpunt is het heden, een stukje verleden dat eraan gekoppeld is wordt beschreven waarna we weer terugkomen in het heden. De belasting, uitdaging en kwaliteiten komen aan bod.

  De reading laat ook een stukje ‘op weg’ zien. Dat vrij is in te vullen en vanuit de reading mogelijk een nieuw, bevrijdend, zicht geeft op jouw levenspad.

  Kortom: een reading is bevestigd worden in jouw zijn en handvaten gevend aan dat wat er op dit moment, vanuit een wezenlijk standpunt, van belang is. Een reading kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden.

  Kinderreading

  Via de energie van één van de ouders wordt er contact gelegd met het kind. Het fijne hiervan is dat je kind er zelf niet bij hoeft te zijn. Jouw vraag is het uitgangspunt van de reading. Waarna een liefdevolle wisselwerking volgt tussen jou en je kind waarin het antwoord besloten ligt.

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl