• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Bijeenkomst 1 Verdieping

  In deze bijeenkomst gaan we verbinding leggen via wie we wezenlijk zijn (vanuit het hier en nu). Dit maakt dat we onderscheid maken tussen wat wezenlijk van belang is en wat we op zijn beloop kunnen laten. Met als gevolg de balans opmaken, gemoedsrust, het stimuleert inzichten en verrijkt.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 2 Verlangens

  In deze bijeenkomst  staan jouw verlangens centraal. Hoe maken we op een dieper niveau contact met onze verlangens? Wat is er voor nodig om deze tot uiting te laten komen? En wat weerhoudt ons hiervan?

  Lees verder...

  Bijeenkomst 3 Creëren

  Het verlangen dat in de vorige bijeenkomst is neergezet, wordt via deze bijeenkomst aangestuurd, om daadwerkelijk tot uiting te komen.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 4 Bewustzijn

  In deze bijeenkomst richten we ons op het collectief bewustzijn. Vanuit een breed perspectief wordt het toegespitst zodat de individuele vorm, die op jou van toepassing is, zich laat zien. Contact makend en in overeenstemming brengend met wie jij bent. Vervolgens geïntegreerd in jouw huidige levensfase.

  Lees verder...

  Bijeenkomst 5 Tot uiting brengen

  Deze bijeenkomst is gericht op het ‘tot uiting brengen’ van wat zich tot nu toe heeft aangediend. Het manifesteren hiervan zodat het teruggezien wordt in het dagelijks leven.

  Lees verder...

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl