• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Info

  Ik ben Mariëlle Akkermans. Mijn leidraad is 'leven vanuit wie ik wezenlijk ben'.
  Op deze weg volg ik mijn gevoel en maak ik keuzes die mijn leven op een prettige manier vormgeven waardoor ik me steeds fijner en completer voel.

  In het verleden heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling o.a. Reiki 1, Reiki 2, intuïtieve teken-, meditatie- en massagecursussen.
  In de periode daarna ben ik mij eerst op het pedagogische vlak gaan ontwikkelen. Na mijn afstuderen als pedagoog heb ik diverse banen gehad. Sinds 2008 werk ik als gezins- en opvoedingsbegeleider met mensen met een communicatieve en/of auditieve beperking. Ik geef o.a. sociale vaardigheidstraining en weerbaarheidstraining aan kinderen en jongeren. Naast de handicap spelen ook vaak gedragsproblemen, sociaal-emotionele of psychische problemen een rol.

  Vervolgens heb ik beide Reiki cursussen opnieuw gevolgd en ben ik verder gegaan met Intuïtieve ontwikkeling. Aansluitend heb ik een Healing opleiding afgerond. Momenteel volg ik een Reading opleiding. In mijn praktijk ondersteun ik mensen bij hun persoonlijke groei, bewustwording en het vinden van meer innerlijke rust. De methodes waar ik mee werk zijn Reiki, Healing, Reading, Meditaties en Cursus Intuïtieve ontwikkeling.

  Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om te mailen of te bellen.