• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Online cursus

  De Online cursus 'Leven vanuit je hart'

  Zou je het fijn vinden om te weten waar jouw hartsverlangen uit bestaat? Zou je er (meer) gehoor aan willen geven? Zou je je eigen ruimte meer willen beschermen en opkomen voor jouw waarheid? Wil je antwoord ontvangen op jouw levensvragen? Contact krijgen (of versterken) met jouw begeleiders?

  Het bovenstaande zijn enkele vragen waar de online cursus zich op richt. Het toelaten van ons ware zelf en ons in verbinding stellen met onze levensopdracht is de essentie van waaruit de cursus ´Leven vanuit je hart´ is opgezet.

  De inhoud van de cursus

  Vijf online bijeenkomsten waarbij jouw innerlijke leidraad je dichter brengt bij wie je oorspronkelijk bent. Via wie we oorspronkelijk zijn gaan we verbinding leggen met het hier en nu. Dit maakt dat we onderscheid maken tussen wat wezenlijk van belang is en wat we op zijn beloop kunnen laten.

  Er worden je handvatten aangereikt waarbij je tot de essentie kan komen van wie je werkelijk bent. Diepgaande herkenning van jouw levenspad vindt plaats. Met als gevolg: de balans opmaken, ontstaan van gemoedsrust, maken van gerichte keuzes en stimuleren van inzichten.

  Elke bijeenkomst richt zich op een specifiek gebied waarbij levensvragen aan de orde komen. Door het stellen van vragen die er werkelijk toedoen zijn we op zoek naar antwoorden die voortkomen uit ons ware zelf. We brengen onszelf in contact met wie we werkelijk zijn. Van daaruit zijn er tal van mogelijkheden.

  Voorbeeld online cursus

  De technieken waarmee gewerkt wordt

  Een krachtig vorm van energiewerk wordt ingezet en aangereikt. Via meditaties en visualisaties die begeleiden bij het tot stand brengen van jouw levensmissie.

  Onze levensmissie is niet een kant en klaar pakket. Onze levensmissie voltrekt zich gedurende de levensfases van ons leven. Aangestuurd vanuit ons weten en in overeenstemming met onze zielenwens krijgt deze steeds sterker vorm.

  Het in overeenstemming brengen van onze wensen en verlangens vergt moed. Het vraagt moed om belemmeringen die ons weerhouden onder ogen te komen. De online cursus biedt steun. Vanuit de ondersteuning volgt een intuïtief weten waarop je kan vertrouwen.

  Je volgt jouw eigen weten, hartsverlangen en innerlijke verlangens. De inhoud van de cursus doet je herinneren aan wie je werkelijk bent. Daar liggen je mogelijkheden en brengt helderheid op onze zielenwens(en). De inhoud sluit aan bij iedereen die zich ertoe aangetrokken voelt.

  Extra: vijf meditaties

  Bij elke bijeenkomst ontvang je nog een extra meditatie. Deze meditaties kan je onbeperkt blijven gebruiken. Zij bestaan uit grondingsoefeningen, stimuleren hartenwensen, richten zich op zielenintenties en geven gehoor aan onze zielenwensen. Doordat elke meditatie jou voorziet in een andere behoefte en zich richt naar de behoefte van het huidige moment is er blijvend steun uit te ontvangen.

  Tot slot

  De online cursus is een periode van drie maanden, onbeperkt, te gebruiken. Dat betekent dat je de bijeenkomsten meerdere keren kan beluisteren. Tijdens de herhaling zal er elke keer opnieuw andere ervaringen worden opgedaan en op een dieper niveau contact worden gelegd met de essentie. De vijf extra bijgevoegde meditaties blijven onbeperkt te beluisteren. Het tarief is 69 euro.

  Momenteel wordt er gewerkt aan een vervolgcursus 'leven vanuit je hart'. Wanneer je het leuk vindt om op de hoogte te blijven kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief (te vinden onder 'allerlei') en/of de pagina liken op Facebook.