• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Healing

  Een healing brengt je terug naar de basis. Zijn wie je bent en daar balans in vinden. Door opnieuw contact met de bron te ervaren, ontvang je gemoedsrust. Je weet weer waar het écht omdraait en je energiepeil is verhoogd waardoor je je energieker voelt. Je lichaam brengt de energie over naar alle andere gebieden van ‘zijn’ waardoor de healing langere tijd zal voortduren.

  Wat gebeurt er vanuit wezenlijk perspectief?

  We komen in contact met onze oerkracht. We ervaren onze zielenintentie waaruit we weten of voelen. De verbinding die zo duidelijk tot stand komt maakt dat we ervaren wie we wezenlijk zijn. Dit geeft ons berusting. Dat maakt dat we ons één kunnen voelen en onszelf onderdeel van het geheel ervaren.

  We worden welkom geheten en deze ervaring geeft bevrijding. Opgelegd kan worden losgelaten en toegelaten wordt vrede. De ruimte die gecreëerd wordt daarin ontstaan nieuwe mogelijkheden om verbinding te leggen.
  Opnieuw kiezen voor jezelf en jouw levensmissie staat centraal, zonder woorden, enkel door te ervaren.

  Wanneer een healing?

  Een healing richt zich op elk levensaspect en is steunend op elk levensgebied. Een healing vergroot de draagkracht. Een healing kan goed samengaan met de reguliere gezondheidszorg. Een healing is ook op afstand mogelijk.

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl