• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Cursus werken met energie (II)

  De cursus 'werken met energie (II)' is een mooi vervolg op de eerdere cursus. Deze cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten. In elke bijeenkomst is er aandacht voor jouw expertise. Waar ligt jouw specialisme? Wat zijn jouw vaardigheden die tot uiting willen komen zodat je deze kan toepassen? Op welke manier is het energiewerk voor jou bekend?

  Herinneringen worden opgehaald en in het huidige moment toegelaten zodat ze opnieuw toegepast kunnen worden. Centraal staan jouw vaardigheden waarbij elke bijeenkomst de mogelijkheid biedt jouw vaardigheden tot uiting te brengen.

  In overeenstemming met jouw zielenwens vinden de bijeenkomsten plaats. Waarbij je gevraagd wordt keuzes te maken die in het verlengde liggen. Jouw hartenwensen en zielenintenties leiden je en via de invulling vindt de afstemming plaats. Met als gevolg dat je hartenwensen en verlangens, in overeenstemming zijn met je huidige leven. Het tot uiting brengen wordt gestimuleerd om geleefd te worden.

  Afgerond vindt er een energie shift plaats die in zijn geheel vorm geeft aan datgene wat aandacht heeft gevraagd. Met als gevolg dat jouw vaardigheden vrijgemaakt en toepasbaar zijn.