• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Cursus intuïtieve ontwikkeling II

  “Jouw intuïtie, jouw energie en jouw helend vermogen”

  Na het volgen van het eerste deel van de cursus intuïtieve ontwikkeling is deze verdieping een mooi vervolg.

  Wat ga je doen in de cursus?

  In deze cursus van 10 bijeenkomsten leer je je eigen energie reinigen, optimaal in te zetten en in balans te brengen.

  In combinatie met eerder opgedane kennis bewandel je de weg vanuit zelfreflectie, vermogen tot creëren en het laten gaan van afgedane zaken. Onze eigenheid komt sterker naar voren en via breed ingezet energiewerk zal e.e.a. in een ander perspectief komen te staan. Het leven wordt anders benaderd en ervaren.

  Tijdens de cursus komt het verlangen dat we in ons dragen sterker naar voren. Het leefbaar maken van onze zielenintentie is een wezenlijk onderdeel waarop de cursus zich richt.

  Met welke technieken wordt er gewerkt?

  Via visualisaties, meditaties, breed ingezet energiewerk en metaforen is de cursus vormgegeven. Daarnaast werk je met, door jou zelf, ingegeven verlangens die kenbaar worden gemaakt tijdens de cursus. De opzet richt zich op het leven vanuit je volledige potentie.

  Wat heb je je eigen gemaakt na het volgen van de verdieping?

  Na deze cursus ben je in staat meer te leven naar wie je wezenlijk bent. Keuzes maken, verlangens leven en creëeren, in overeenstemming met jouw zielenwens, is bekend voor je en kan je toepassen in de dagelijkse praktijk.

  Daarnaast heb je geleerd je eigen energiesysteem te reinigen en in balans te brengen. Het zuiveringsproces dat zich tijdens de cursus heeft voltrokken heeft een helende werking. Banden uit het verleden die als beknellend zijn ervaren, zijn veranderd in vormgevende situaties. Dit laatste maakt dat je steeds meer keuzes maakt waaruit je invulling aan het leven geeft zoals bij jou passend is.

  Praktisch

  De cursus vindt plaats in kleine groepjes, een gemoedelijke sfeer en met respect voor ieders eigenheid. Ook is het mogelijk de cursus individueel te volgen. Informatie over de tarieven is te vinden op: tarieven

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl