• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Cursus intuitieve ontwikkeling I

  “De cursus biedt een breed perspectief op het gebied van zelfontwikkeling en bewustzijn. Geheel op jou afgestemd en in contact met wie jij wezenlijk bent vindt de verdieping plaats. Gaandeweg neemt de ruimte die ingenomen wordt door eerder opgedane zaken af om plaats te maken voor wie jij oorspronkelijk bent. Van daaruit zal er een andere kijk op het leven plaatsvinden. In perspectief geplaatst en met de oorspronkelijkheid verbonden ervaar je het één zijn met het geheel. Vanuit verbondenheid zijn er tal van mogelijkheden waarin jij je neer kan zetten vanuit de door jou aangestuurde zielenwens”

  Wat ga je doen in de cursus?

  De cursus intuïtieve ontwikkeling bestaat uit tien bijeenkomsten. Het eerste gedeelte van de cursus gaat over het verleden en ervaringen die opgedaan zijn. Wat is waardevol voor jou en wil je behouden? Wat is niet meer passend en wil je loslaten?

  Waarna zich een nieuw begaanbare weg openbaart die zich richt op jouw wensen. Wat is wezenlijk voor jou en waar wil je meer naar leven? Welke hartenwensen draag je in je en wil je realiseren? Wat vraagt het leven op dit moment van jou en welke vormen zijn er om hier mee om te gaan?

  De cursus geeft handvaten, biedt steun en stimuleert inzichten zodat jij gesterkt wordt in wie jij oorspronkelijk bent. Het vertrouwen in jezelf, in combinatie met je innerlijke kracht, intuïtie en jouw waarheid worden gestimuleerd om geleefd te worden.

  De technieken waarmee gewerkt worden zijn:

  Een breed scala aan energiewerk wordt ingezet en aangereikt. Gaandeweg raak je steeds meer vertrouwd met de werking van energie. Via een combinatie van creatieve vormen, meditaties, visualisaties en inzicht gevende methodes is het geheel vormgegeven.

  Wat heb je je eigen gemaakt na het volgen van de cursus?

  Na de cursus ben je in staat jezelf tot steun te zijn op verschillende levensgebieden. Je hebt geleerd meer te vertrouwen op jezelf en je eigen kracht is herkenbaar. Je hebt geleerd meer te vertrouwen op je intuïtie waardoor je je kan laten leiden in het dagelijks leven.

  Je vermogen tot zelfrealisatie, via je hartenwensen en zielsintentie, is geactiveerd en meer eigen gemaakt. Wat maakt dat je jezelf sterker neer kan zetten op verschillende levensgebieden waarbij je kan vertrouwen op de door jou ingegeven levensweg. Ondersteund door het – versterkte – contact met je beschermers.

  Praktisch:

  De cursus vindt (om de 2 á 3 weken) plaats in kleine groepjes, een gemoedelijke sfeer en met respect voor ieders eigenheid. Ook is het mogelijk de cursus individueel te volgen. Informatie over de tarieven is te vinden op: tarieven.

  Kennismakingsbijeenkomst

  Wil je eerst een keer kennismaken? Voordat de cursus start wordt er een kennismakingsbijeenkomst georganiseerd. Deze kan je vrijblijvend volgen waarna je een goed beeld van de cursus hebt gekregen.
  Graag even laten weten als je erbij wilt zijn.

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl