• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Coaching

  De intuïtieve coachingsvorm vindt plaats d.m.v. afstemming en is passend bij vragen op elk levensgebied. Mariëlle: ‘door afstemming neem ik waar, samen met jou, waar het voor jou écht omgaat. Dit zorgt voor ‘werkelijk gehoord’ worden en zorgt ervoor dat we gelijk naar het wezenlijke deel gaan waar het voor jou op dat moment omgaat’.

  Bewustzijnscoaching

  Waar liggen de knelpunten? Wat is jouw behoefte? Welke wensen heb je? Waarin kan je jezelf tot steun zijn?
  Het coachingstraject zoals Mariëlle deze vormgeeft, heeft als basis onze eigen intuïtie. Terugkeren naar wie we werkelijk zijn. En stapsgewijs invulling geven aan onze hartverlangens.

  Op welke manier wordt het traject vormgegeven?

  Op jouw eigen unieke manier. Dat betekent voor de één terugkeren naar de kindertijd en ontdekken welke unieke kwaliteiten en talenten daar verscholen liggen. En voor de ander zal het betekenen in het ‘hier en nu’ uitdagingen aangaan. En deze tegemoet treden vanuit een liefdevolle benadering.

  Ieder op zijn of haar eigen manier. Waarbij Mariëlle, vanuit haar kennis, ervaring en gevoelsmatige beleving, jou ziet zoals je bent en daarop insteekt. Dat betekent, dat wanneer jij benaderd wordt zoals je werkelijk bent, je ook jezelf herkent.

  De wezenlijkheid die hieraan ten grondslag ligt wordt benaderd. Met als gevolg dat jij jezelf erkenning gaat geven en op deze manier stapsgewijs integreert waar het, voor jou, werkelijk omgaat. Deze weg volgend brengt blijdschap, beperkingen worden vrijgegeven en er volgen keuzemogelijkheden vanuit vrijheid.

  Bewustzijnscoaching is erop gebaseerd dat iedereen zichzelf in die mate herkent dat jouw unieke kwaliteiten en aangeboren talenten de ruimte krijgen. Het is vervolgens aan jou om deze in het dagelijks leven tot uiting te brengen.

  Technieken

  Mariëlle heeft haar eigen werkvorm gevonden in een combinatie van inzichtgevende methodes waaronder: energetische technieken (healing- en readingvormen), creatieve werkvormen, kristalwerk, meditatie- en visualisatietechnieken, het gebruik van kaartlegging en gespreksvoering.

  De werkvormen worden intuïtief vormgegeven zodat zij volledig aansluiten bij datgene waar jij je verlangens hebt liggen.

  Methodes

 • Info

  Adres praktijkruimte:

  Healing praktijk Marielle

  Duizendschoonstraat 24a

  3051 SE Rotterdam

 • Overige informatie

  KVK nr: 58500197

  BTW nr: 173484918B01

  IBAN rekeningnr: NL69ABNA0532822161

 • Contact

  Mariëlle Akkermans

  telefoonnummer :
  06 - 45642387

  emailadres :
  info@healingpraktijkmarielle.nl