• Telefoonnr: 06 - 456 42 387

  E-mail: info@healingpraktijkmarielle.nl

 • Coaching

  Individueel ontwikkelingstraject

  Waar heb je behoefte aan? Welke wensen heb je en hoe zou je deze willen realiseren?
  Het coachingstraject zoals Mariëlle deze vormgeeft, heeft als basis onze eigen intuïtie. Terugkeren naar wie we werkelijk zijn. En stapsgewijs invulling geven aan onze hartverlangens.

  Op welke manier wordt het traject vormgegeven?

  Op jouw eigen unieke manier. Dat betekent voor de één terugkeren naar de kindertijd en ontdekken welke unieke kwaliteiten en talenten daar verscholen liggen. En voor de ander zal het betekenen in het 'hier en nu' uitdagingen aangaan. En deze tegemoet treden vanuit een liefdevolle benadering.

  Ieder op zijn of haar eigen manier. Waarbij Mariëlle, vanuit haar kennis, ervaring en gevoelsmatige beleving, jou ziet zoals je bent en daarop insteekt. Dat betekent, dat wanneer jij benaderd wordt zoals je werkelijk bent, je ook jezelf herkent.

  De wezenlijkheid die hieraan ten grondslag ligt wordt benaderd. Met als gevolg dat jij jezelf erkenning gaat geven en op deze manier stapsgewijs integreert waar het, voor jou, werkelijk omgaat. Deze weg volgend brengt blijdschap, beperkingen worden vrijgegeven en er volgen keuzemogelijkheden vanuit vrijheid.

  Het individueel ontwikkelingstraject is erop gebaseerd dat iedereen zichzelf in die mate herkent dat jouw unieke kwaliteiten en aangeboren talenten de ruimte krijgen. Het is vervolgens aan jou om deze in het dagelijks leven tot uiting te brengen.

  Technieken

  Mariëlle heeft haar eigen werkvorm gevonden in een combinatie van inzichtgevende methodes waaronder: energetische technieken (healing- en readingvormen), creatieve werkvormen, kristalwerk, meditatie- en visualisatietechnieken, het gebruik van kaartlegging en gespreksvoering.

  De werkvormen worden intuïtief vormgegeven zodat zij volledig aansluiten bij datgene waar jij je verlangens hebt liggen. Jouw wensen en verlangens vormen de leidraad.

  Praktisch

  Het individueel ontwikkelingstraject bestaat uit tien bijeenkomsten van 1,5 – 2 uur. Het tarief is 550 euro (gespreide betaling is mogelijk).

  Spreekt het je aan en wil je een keertje kennismaken? Dat kan altijd. Een telefonische kennismaking is mogelijk. Ook is het mogelijk een eerste afspraak te maken om daarna te beslissen of je het gehele coachingstraject wilt volgen.